Siirry sisältöön

Turku, Raisio, Kaarina, Naantali, Rusko, Parainen

Laajat linjasaneeraukset

rivitalo- ja kerrostaloyhtiöiden tarpeisiin

LINJASANEERAUS - Turku, Raisio, Kaarina, Naantali, Parainen, Rusko

Kotitalouksien putkiremonttien lisäksi teemme myös laajat linjasaneeraustyöt rivitalo- ja kerrostaloyhtiöiden tarpeisiin. Taloyhtiöiden käyttövesi- ja viemäriputkien linjasaneeraus suoritetaan yleensä noin 40 vuoden välein. Linjasaneeraus sisältää myös putkiston säätöventtiilien ja muiden osien kokonaisvaltaisen uusimisen.

Linjasaneeraus on laaja työ, joka kannattaa antaa kokeneen ammattilaisen käsiin. Linjasaneeraukseen lähdetään huolellisella suunnittelulla, jonka aikana kannattaa samalla kertaa selvittää ilmanvaihdon mahdolliset korjaustarpeet. Suunnitelmavaiheessa laaditaan myös tarkempi aikataulu linjasaneerauksen toteutuksesta.

Muut remontit samalla kertaa

Linjasaneerauksen aikana suoritetaan usein myös muun talotekniikan saneeraustöitä. Esimerkiksi ilmanvaihtojärjestelmän uusiminen tehdään usein linjasaneerauksen yhteydessä, sillä ilmanvaihtohormistot kulkevat yleensä putkistojen kuilujen vieressä. Näin niiden remontointi hoituu kätevästi yhdellä purkukerralla.

Ota yhteyttä

Linjasaneerauksen kulku

Linjasaneeraus etenee yleensä päällekkäisten asuntojen kylpyhuoneiden ja keittiöiden putkistot kerrallaan. Samalla myös kylpyhuoneiden pintamateriaalit puretaan ja tarvittaessa uusitaan. Putkistojen uusimisen jälkeen voidaan asentaa uudet laatoitukset tai muut kylpyhuoneen pintamateriaalit sekä kylpyhuonekalusteet.

Linjasaneerauksen aikana on erityisen tärkeää tiedottaa hyvissä ajoin taloyhtiön asukkaille.

Tarvitsetko linjasaneerauksen ammattilaista?

Vieritä ylös